MILYEN SZÍNEKKEL KÉSZÜLHETNEK A CEMENTLAPOK?

Teljes színpalettánk  közel 80 színből áll, és itt tudod megnézni:

MARRAKESH CEMENTLAP SZÍNPALETTA    pdf-icon


KÉRHETEM A LAPOKAT MÁS SZÍNBEN IS?

Bármelyik lapunkat meg tudod rendelni egyedi színkombinációban is: 80 színből és több mint 100 mintából válogathatsz! 


VAN ESETLEG VALAMILYEN PROGRAMOTOK, AMIBEN A MINTÁKAT KÜLÖNBÖZŐ SZÍNEKKEL MEGTERVEZHETEM?

Igen, van, és úgy hívjuk, hogy TERVEZŐPROGRAM Ennek segítségével nagyon gyorsan nagyon sok színvariációt meg tudsz nézni, ezeket le tudod menteni, de akár egyből el is tudod nekünk küldeni rendelésként, az igényelt mennyiség megadásával. Számolnod kell azonban az egyedi rendelések 2-3 hónapos átfutásával és azzal, hogy a minimum rendelhető mennyiség egyedi színeknél 5-10 m2 a rendelt minta és a színek számának függvényében. Ha elakadnál a használata közben, itt találsz segítséget.


MILYEN MINTÁK KÖZÜL VÁLASZTHATOK?

Jelenleg ktöbb mint 100 mintánk van, a MINTÁK menüpontra kattintva megnézheted őket, és a jelenlegi színváltozatokat is.


NAGYON TETSZIK EGY MINTA, DE NINCS A KOLLEKCIÓTOKBAN: EL TUDJÁTOK KÉSZÍTENI?

Ha nem jogvédett dizájnról van szó, akkor igen (a régi, klasszikus minták nem jogvédettek). Minden új mintához külön sablon készül, ez nagyjából egy hetet vesz igénybe. A sablon elkészítésének ára 15-20 000.- Ft, de 30 m2 feletti rendelésekben már nem számoljuk ezt az összeget fel Neked.


KAPHATOK MINTÁT?

Ha szeretnéd a cementlapot a fal vagy bármi más színével összenézni, és van a kívánt lapból készleten, természetesen szívesen adunk mintát, ennek költsége 1000.- / db.


MEKKORÁK A LAPOK?

Cementlapjaink öt méretben készülnek:

17 x 17 cm

20 x 20 cm

20 x 23-as hatszög

26 x 26-os arabeszk

20 x 10-es lábazati elem

A lapok pontos technikai paramétereit itt tudod megnézni:

pdf-icon-xs   TECHNIKAI SPECIFIKÁCIÓ


MILYEN VASTAGOK A LAPOK?

A cementlapok 1,6 cm vastagok, a kerámia burkolatoknál jóval vastagabbak, ezért a burkolatválásoknál a rétegrendben ezzel számolj majd, ragasztóval együtt szűk 2 cm kell a lapoknak.