Ajánlatkérés

Cementlap, Bukolólap, Terrazzo - Marrakesh Cementlap

A régi, századfordulón készült cementlapok a kopóréteg 3-4 mm-es vastagságának köszönhetően nagyon tartósak, de sok helyen már 100 évesnél is idősebb burkolatok vannak lépcsőházakban, közintézményekben – ezeken azért az idő vasfoga nyomott hagyott. A lapok  felújítása, a felület felcsiszolása a legtöbb esetben az időközben elfogyott, megvékonyodott kopóréteg miatt sok esetben nem lehetséges, vagy eléggé kétes eredménnyel kecsegtető vállalkozás. Ilyenkor célszerűbb a burkolatot régivel gyakorlatilag mindenben megegyező újra cserélni.

Szívesen vállaljuk régi cementlapok és terrazzo burkolatok eredeti minták alapján való utángyártását, pótlását, forduljon hozzánk bizalommal!


Ajánlatadástól a gyártásig

 

Mintakészítés

A régi lapok sokszor jelentős szín- és méreteltéréssel készültek, ezért a  gyártást csak a megrendelő által visszaigazolt próbadarabok alapján kezdjük, ehhez mindenképpen kell egy eredeti, bontott lap.

A mintadarab elkészítése sablongyártással, öntéssel-préseléssel, száradási idővel és a mintadarab postázásával együtt 2-3 hetet vesz igénybe.

Amíg az eredetitől az új gyártásig eljutunk, a 150 éves és a legmodernebb technológiákat egyránt be kell vetnünk.

 


Határidők, szállítás

A rendelés véglegesítése és a mintadarabok elfogadása után a gyártás és a szállítás jellemzően 11-12 hét tart. Ez függ a rendelés nagyságától és az éppen aktuális szállítmányunk rendelési határidejétől is. Havonta egy konténerünk indul, ha éppen lecsúszott a rendelés az előzőről, akkor 2-3 héttel hosszabb határidővel érdemes számolni.


Kapacitás

Közép-kelet Európában jelenleg a legnagyobb gyártói kapacitással rendelkezünk: 3-4 hét alatt 900-1000 m2 cement- és terrazzo lap gyártását az egy hetes száradási idővel  együtt is vállalni tudjuk.


Előleg, finanszírozás

Az egyedi, műemléki cement- és terrazzo lapok gyártása a rendelés véglegesítése után, 50% előleg befizetésével kezdődik.

A végszámla kiegyenlétése minden esetben a szállítmány beérkezésekor, a rendelés elszállítása előtt esedékes.


Költségek

Szerszámok, sablonok

  • Egyedi öntősablon új mintához, mérettől függetlenül: 35 000,- + ÁFA
  • Egyedi szerszám új mérethez  / formához, mérettől és formától függetlenül: 125 000.-  + ÁFA
  • Új domborfelület CNC költsége, mérettől és formától függetlenül: 118 000,- + ÁFA

Minta küldés postaköltsége

  • Színminta küldés üzemünkbe, gyorspostával ( 3-4 munkanap): 25 000.- + ÁFA
  • Színminta küldés üzemünkbe, normál légipostával ( 14-21 munkanap): 10 000.- + ÁFA
  • 1 db mintalap ( max 2 kg) küldése üzemünkből gyorspostával: 30 000.- + ÁFA
  • 1 db mintalap ( max 2 kg) küldése üzemünkből normál légipostával ( 14-21 munkanap): 20 000.- + ÁFA

Cementlap és terrazzo árak

Minden projekt egyedi, és természetesen a mennyiség nagyban befolyásolja az árakat is. A műemlék rekonstrukcióknál sokszor elvárás az egyedi méret és vastagság, amely szintén hatással van a végső árakra. A paraméterek ismeretében szívesen adunk ajánlatot. Elsődleges tájékozódásnak érdemes végignézni az alaptermékek árait az alábbi linken:

Árlista >>>

Minőségi tanusítványok

Lapjaink rendelkeznek a szükséges ÉMI vizsgálattal.

Kérjen ajánlatot, állunk rendelkezésére