Kivitelezés, árajánlat

További információk

Igény szerint szívesen adunk ajánlatot komplett kivitelezésre is.

Kérjük vegye fel a kapcsolatot velünk elérhetőségeink valamelyikén:

T: (+36) 1 783 9434

Email: info@marrakesh.hu


Kapacitás, határidők, szállítás

Lapjaink Vietnámban készülnek, 3-4 hét alatt 900-1000 m2 cement- és terrazzo lap gyártását az egy hetes száradási idővel  együtt is vállalni tudjuk.

A rendelés véglegesítése és a mintadarabok elfogadása után a gyártás és a vietnami üzemből Budapestre történő szállítás együtt jellemzően 10-14 hetet vesz igénybe. Ez függ a rendelés nagyságától, a minták és a gyártás szerszámigényétől és az éppen aktuális szállítmányunk rendelési határidejétől is.

Havonta általában egy konténerünk indul, ha éppen lecsúszott a rendelés az előzőről, akkor 2-3 héttel hosszabb határidővel érdemes számolni.


Árak, költségek, finanszírozás

Minden projekt egyedi, természetesen a mennyiség is nagyban befolyásolja az árakat. A műemlékek rekonstrukciójánál sokszor elvárás az egyedi méret és vastagság, amely szintén hatással van a végső árakra, ezért csak ezen paraméterek ismeretében tudunk konkrét ajánlatot adni.

Elsődleges tájékozódásnak érdemes végignézni az alaptermékek árait az alábbi linken: Árlista >>>

Az egyedi, műemléki cement- és terrazzo lapok gyártása a rendelés véglegesítése után, 50% előleg befizetésével kezdődik. A végszámla kiegyenlétése minden esetben a szállítmány beérkezésekor, a rendelés elszállítása előtt esedékes.


Minőségi tanusítványok

Lapjaink rendelkeznek a szükséges minőségi tanúsítványokkal és természetesen garanciát vállalunk lapjaink minőségére.


Kérjen ajánlatot, állunk rendelkezésére!